• customers
  • customers
  • customers
  • Mesh Lan Filter

    Mesh Lan Filter

  • Komponen presisi

    Komponen presisi

  • Kartu Logam

    Kartu Logam

  • Cithakan Logam

    Cithakan Logam

  • Kerajinan Logam

    Kerajinan Logam

  • Etching Logam

    Etching Logam

Babagan awake dhewe

Kami Shenzhen Yanming Plate Proses Co, Ltd Wiwiti saka pabrik nameplate profesional (kadaptar sacara resmi ing taun 2006), saiki kita wis mbuwang bisnis kita menyang produk etching logam, panel akrilik & kaca, overlay grafis lan panel jeneng panel etc, saben produk bisa disesuaikan miturut syarat sampeyan dhewe kanthi cepet. macem-macem pilihan kanggo bahan lan proses manufaktur.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar